Clicky

Tο καλαθι μου 0 τεμάχια: 0,00 €

Τηλ.Κέντρο210.465.5540
ecolutions επικοινωνία

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ΜΟΝΟ πιστοποιημένα & γνήσια προϊόντα συνοδευόμενα με εργοστασιακή εγγύηση

Φίλτρο Νερού AQUAPHOR Crystal Solo


Αξιολόγιση από ecolutions

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο 1-2 ημέρες

90,00 €
    403 έχουν αγοράσει το προϊόν αυτό !

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο Νερού AQUAPHOR Crystal Solo Συστημα Ποσιμου Νερου Ενεργος Άνθρακας Μέχρι 0,1mc. Aντικατάσταση φίλτρων 1 φορά το χρόνο


Αφαιρεί: Χλώριο 100% Φυτοφάρμακα 97% Βαρέα Μέταλλα 95%

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Φίλτρο Νερού AQUAPHOR Crystal Solo Συστημα Ποσιμου Νερου

Διπλό κλίκ για μεγέθυνση της φωτογραφίας

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Φίλτρο Νερού AQUAPHOR Crystal Solo Συστημα Ποσιμου Νερου

Ετικέτες προϊόντος

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

 


AQUAPHOR Crystal Solo  Ενεργος Άνθρακας λιγότερο από 3mc (ώς 0,1Mc)  για καθαρό πόσιμο νερό.


aquaphor water filter nsf tuv lga


Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες ! 50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR !


Οι περισσότερες πιστοποιήσεις από κάθε άλλο φίλτρο νερού παγκοσμίως TUV LGA NSF. Επιστημονικά αποδεδειγμένο τα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φίλτρο νερού στον κόσμο, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία !


Το φίλτρο νερού AQUAPHOR Solo μας προσφέρει το υγιέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση από κάθε άλλο φίλτρο νερού αλλά φυσικά πολύ ασφαλέστερο και ποιοτικότερο νερό από όλα τα εμφιαλωμένα νερά. Σταματώντας να πίνουμε εμφιαλωμένο νερό και ξεκινώντας να πίνουμε νερό από τα φίλτρα νερού της aquaphor, βλέπουμε αισθητή διαφορά στην καθημερινότητά μας , μειώνετε η ενδεχόμενη κακουχία που μπορεί να έχουμε, Αποκτούμε  ευεξία και βελτιώνεται  η γενικότερη εικόνα του οργανισμού μας, αφού μεταφέρετε περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και δεν εισχωρούν στον οργανισμό μας μικρόβια, ορμόνες από το πλαστικό και το σημαντικότερο δεν λαμβάνουμε νιτρικά, λόγο αυξημένων ποσοστών ΝΙτρικών που έχουν όλα τα εμφιαλωμένα ( σας αποστέλλουμε και τεστ για την μέτρηση και επαλήθευση αυτών για οποιοδήποτε εμφιαλωμένο ) εμποδίζετε η μεταφορά οξυγόνου στο αίμα. 


Περιγραφή προϊόντος


Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 4000 λίτρα - 1 χρόνο)


Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη. Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.


Συνοδεύετε με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και Συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.


Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (ομοπολυμερές πολυπροπυλενίου). 


 Το φίλτρο εκτός από συμπαγή άνθρακα block  μέχρι (0.1MC) , που είναι πολύ αποτελεσματικότερος από τον κοκκώδη άνθρακα , περιέχει aqualen και hollow fiber  με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV LGA NSF κάνει το φίλτρο νερού Crystal Solo απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό αλλά μας εξασφαλίζει επίσης την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του .


Αφαιρεί:


 Χλώριο   100%


Φυτοφάρμακα  97%


Βαρέα Μέταλλα  95%


Οσμή-Γεύση  ΝαίΤρόπος Εγκατάστασης  


* Γρήγορα και εύκολα χωρίς την απαραίτητη βοήθεια Τεχνικού-Υδραυλικού , αφού τα σωληνάκια εισαγωγής-εξαγωγής νερού γίνεται με την τεχνολογία in-out και δεν χρειάζονται εργαλεία , απλά με μία κίνηση μπαίνουν και βγαίνουν από το φίλτρο Crystal Solo.

 * Για την ανταλλαγή των φίλτρων δεν χρειάζετε κλειδί αντικατάστασης μια καινοτομία που μόνο η Aquaphor έχει καταφέρει ως σήμερα για όλη την γκάμα των φίλτρων της. 


Χαρακτηριστικά


* Ενεργός συμπαγές άνθρακας με aqualen και Hllow fiber με μέγεθος φιλτραρίσματος ώς  0.1Mc ( λιγότερο από 3mc το ανταλλακτικό 1ης χρήσης )


* Ειδικά κατασκευασμένο να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, έτσι ώστε να γίνεται η αλλαγή φίλτρων σε μικρότερη χρονική συχνότητα .


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από την κουζίνα σας


* Εγγύηση aquaphor για καθαρό νερό


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού ώς 21Bar


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 4000 λίτρα - 1 χρόνo)


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 1,5 λίτρα ανά λεπτό)


 * Υψηλός βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες και φίλτρα βρύσης)


* Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


* Το φίλτρο νερού AQUAPHOR SOLO είναι το "Ιδανικότερο φίλτρο" για το νερό δικτύου της Ελλάδας και αυτό γιατί  μας απομακρύνει τα τυχόν Βαρέα Μέταλλα που υπάρχουν στο νερό λόγο σπασμένων, παλαιών σωληνώσεων ή σωληνώσεων που εκρίνουν επιβλαβές ουσίες ( όπως αμιάντου και χαλκού ) αλλά μας αφαιρεί και στο 100% την παρουσία του "υπερβολικού" χλωρίου που προσθέτει η ΕΥΔΑΠ και οι Δήμοι. Ωστόσο κατακρατεί πολλές άλλες βλαβερές ουσίες από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα απαραίτητα για τον άνθρωπο στοιχεία όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και το ασβέστιο. 


Τα φίλτρα πρέπει να αντικατασταθούν όταν συμπληρωθούν τα αναφερόμενα λίτρα κατανάλωσης. Στην περίπτωση που δεν έχουν καταμετρηθεί τα λίτρα, εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό η ανάγκη αντικατάστασης των φίλτρων από τη μειωμένη πίεση του νερού. 


 


 Ανταλλακτικά φίλτρα που ενσωματώνει το φίλτρο νερού Crystal Solo


φιλτρο νερου crystal


Προαιρετικά: Ανταλλακτικό φίλτρο K1-07M (αντικαθιστώντας το Κ1-02)


φιλτρο νερου ανθρακα 


       Δείτε τα ανταλλακτικά φίλτρα για τo Crystal Solo
aquaphor solo


ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  ΜΕ ACS COURIER!


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει τον υπερσύγχρονο τρόπο παρασκευής των φιλτρων νερού AQUAPHOR, την αξιοπιστία, την άριστη ποιότητά τους  αλλά και τον καλύτερο φιλτράρισμα του νερού σε σύγκριση με άλλα επώνημα φίλτρα νερού, εξασφαλίζοντας μας πεντακάθαρο νερό !


 MADE IN USA 

aquaphor


aquaphor


aquaphor


aquaphor


aquaphor


 ecolutions Φίλτρο Νερού AQUAPHOR Crystal Solo