Clicky

Tο καλαθι μου 0 τεμάχια: 0,00 €

Τηλ.Κέντρο210.465.5540
ecolutions επικοινωνία

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ΜΟΝΟ πιστοποιημένα & γνήσια προϊόντα συνοδευόμενα με εργοστασιακή εγγύηση

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για μικρό σπίτι


Αξιολόγιση από ecolutions

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο 1-2 ημέρες

1.700,00 €
    72 έχουν αγοράσει το προϊόν αυτό !

Συνοπτική Περιγραφή

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για "μικρό σπίτι" Το Χειμώνα μπορεί να καλύψει τις παρακάτω συσκευές: 6-8 Λάμπες οικονομίας 7-40W για μερικές ώρες,1 Τηλεόραση ως 42' για 6 ώρες, 1 ψυγείο για 24ώρες.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

αυτόνομα φωτοβολταικά για σπίτι

Διπλό κλίκ για μεγέθυνση της φωτογραφίας

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • αυτόνομα φωτοβολταικά για σπίτι

* Required Fields

1.700,00 €

Ετικέτες προϊόντος

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για ένα σπίτι με "μικρή" κατανάλωση ρεύματος.


αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα τιμές


Το Χειμώνα μπορεί να καλύψει τις παρακάτω συσκευές: 


6-8 Λάμπες οικονομίας 7-40W για μερικές ώρες


1 Τηλεόραση 32'-42' για 4-6 ώρες


1 μεγάλο ψυγείο για 24ώρες


1 laptop 5ώρες


Μικροσυσκευές όπως καφετιέρα, ξυριστική μηχανή, Ηλεκτρικό σκουπάκι κλπ. 


Η μελέτη και η κάλυψη των απαιτήσεων για ηλεκτρικό ρεύμα έγινε σύμφωνα με μια χειμωνιάτικη μέρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη και μπορεί να καλύψει ακόμα περισσότερη κατανάλωση ρεύματος.


Δείτε παρακάτω μερικούς από τους λόγους που σας προτείνουμε να εμπιστευτείτε το συγκεκριμένο σύστημα. 


1. Μεγαλύτερη αυτονομία κατα τους Χειμωνιάτικους Μήνες και περισσότερα χρόνια αντοχής !  


Η μπαταρία Ultracell είναι gel και όχι απλή Μολύβδου, με συνέπεια να αυξάνει την αυτονομία ρεύματος σε  2 ως 3 ημέρες χωρίς καθόλου ηλιοφάνεια σε σχέση με τις απλές μπαταρίες όπου αναλογικά μας δίνουν ως 1 με 2 ημέρες αυτονομία.  Χρόνος Ζωής 15 Χρόνια σε Floating Service (Από 10-12 που είναι κάθε άλλη μπαταρία Μολύβδου)


2. Ο Victron Inverter που συμπεριλαμβάνετε στο σύστημα τον καθιστά  ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωπαίκή αγορά!  Ύστερα από αρκετά χρόνια που τους χρησιμοποιούμε σε φωτοβολταϊκά συστήματα, δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα λειτουργίας σε ΚΑΜΙΑ εγκατάστασηι.Με απόλυτη αξιοπιστία, ακόμη ύστερα και από χρόνια λειτουργίας τους ,  θα μας εξασφαλίσει τις ίδιες δυνατότητες.


3. Τα Φωτοβολταϊκά πάνελ  πλέον τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή ! 25 Χρόνια εγγύηση, δοκιμασμένα χρόνια σε εγκαταστάσεις με άριστη απόδοση ακόμα και τους Χειμερινούς μήνες και χωρίς κανένα πρόβλημα ύστερα από χαλάζι. 


Περιγραφή του Αυτόνομου Συστήματος


Έτοιμο αυτόνομο  σύστημα φωτοβολταϊκών ,  ενέργεια την οποία μπορείτε να καταναλώσετε για όλες τις συσκευές. Mε εγγύηση 25 χρόνων για το 85% της απόδοσής του. Tο αυτόνομο σύστημα αποτελείτε από τα πιό αξιόπιστα προϊόντα σε όλη την Ευρώπη,  με Ευρωπαϊκή προέλευση και εργαστασιακή εγγύηση.Έτσι αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση για κάθε σπίτι .


Iδανικό σύστημα για κύρια κατοικία , εξοχικό, τροχόσπιτο κλπ. Δέν χρειαζεται  σύνδεση με τη ΔEH. Το αυτόνομο σύστημα είναι  ισχυρό, αλλά μπορεί να επεκταθεί ωστόσο με περισσότερα πάνελ ή/και μπαταρίες αλλά και με ανεμογεννήτρια για ακόμη  καλύτερη απόδοση τον χειμώνα . Έτσι ο συνδιασμός αυτός είναι ότι καλύτερο και οικονομικότερο μπορεί να έχει ένα  σπίτι σήμερα, με σεβασμό στο περιβάλλον.


To αυτόνομο σύστημα περιλαμβάνει :  
luxor


2 Φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp 245Watt με μέγιστη συνολική ισχύ 520watt/ώρα.


 Mε εγγύηση 25 χρόνων για το 85% της λειτουργίας τους !  Τα πάνελ έχουν την πιστοποίηση IEC/EN 61215 & EC/ EN 61730, CE, ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004. Είναι από τα καλύτερα  και πιό δημοφιλή φωτοβολταϊκά πάνελ πολύ υψηλής ισχύος. εξασφαλίζουν μεγάλη απόδοση ακόμη και σε συνθήκες με χαμηλή ηλιοφάνεια όπως το χειμώνα ή σε περιοχές στη βόρεια Ελλάδα. Έχει άριστης ποιότητας τζάμι  για αυξημένη αντοχή στο χρόνο αλλά και στο χαλάζι, έτσι τα κατατάσουν στην κορυφαία επιλογή για φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.


Με γυαλί Anti-Reflex για μεγαλύτερη απορρόφηση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη απόδοση. Θετική απόκλιση ισχύος και παράγουν έως και 5% περισσότερη ενέργεια, πάνω από 260Wp πραγματική απόδοση Πλήρη κάλυψη από την υγρασία-χαλάζι.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:


Ισχύς 245 Watt/p -Τάση Vmp 30,8 V - Ένταση Imp 8 A - Διαστάσεις 165,2 x 99,4 x 4,5 mm -Βάρος 19 κιλά                                                             


Εγγύηση: 10 έτη      
2 Ευρωπαϊκούς συσσωρευτές GEL συνολικής χωρητικότητας 400AH 12v με διάρκεια ζωής 15 έτη (floating service) . Από τις καλύτερες μπαταρίες για φωτοβολταικά συστήματα


Είναι κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. έως και 3 επιπλέον χρόνια ζωής σε σχέση με τους απλούς συσσωρευτές τύπου A.G.M, με πάρα πολύ μεγάλη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι κατασκευασμένες για εφαρμογές σε φωτοβολταϊκά συστήματα, που λειτουργούν σε  βαθιά εκφόρτιση ,έτσι αντέχουν για πολλά χρόνια σωστής λειτουργίας και αντοχής. Δεν απαιτούν καμία συντήρηση! Προσοχή: Σε περίπτωση που επιλέξετε μια μπαταρία  "Αυτοκινήτου" SEMI-Traction ή υγρών AGM  ή Ασβεστίου για ένα φωτοβολταικό σύστημα, ακόμη και στα ίδια AH μας αποδίδουν πολύ μικρότερη αυτονομία σε σύγκριση με τις GEL Ultracell, αλλά και πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνει και λιγότερο από τα μισά χρόνια. Η μπαταρία GEL Ultracell είναι ασύγκριτη σε αντοχή και σε αναλογία διάρκεια ζωής και κόστους με οποιοδήποτε άλλο τύπο μπαταρίας στα 12V.


Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια. - Χώρα προέλευσης: Αγγλία     
 


victron8001 inverter καθαρού ημίτονου 800VA. Απο τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους inverter στην Ευρωπαϊκή αγορά  !  


Καθαρού ημιτόνου. Επώνυμος ολλανδικός Inverter Victron Phoenix 800VA (1.600VA max). Κορυφαίας ποιότητας κατασκευής, καθαρού ημίτονου και πολύ υψηλής απόδοσης.


Ημίτονο Καθαρό - Pure Sine Wave, Με προστασία υπερθέρμανσης με θερμοστάτη, με προστασία τάσης, προστασία αντίστροφης σύνδεσης, προστασία βραχυκυκλώματος και  προστασία υπερφόρτωσης.
Με ελάχιστη αυτοκατανάλωση 6W όταν άλλοι inverter στην αγορά, επώνυμοι λειτουργούν με 50+Watt αυτοκατανάλωσης μειώναντας αισθητά έτσι την απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος


Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια   -   Χώρα Προέλευσης : Ολλανδία.    
ρυθμιστής φωτοβολταικών tracer + οθόνη ενδείξεων


1 ρυθμιστής φόρτισης ep-solar 20Α τεχνολογίας MPPT, εγκαθίστανται στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και χρησιμοποιούν όλη την ισχύ των πάνελ. Mε απόδοση  20-30% περισσότερη  σε σχέση με τους απλούς ρυθμιστές φόρτισης.


Ένας ρυθμιστής φόρτισης PWM εκμεταλλεύετε το 80% της ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά πάνελ, το 20% χάνεται επειδή δεν αναγνωρίζουν τη μέγιστη ισχύ του φωτοβολταϊκού πλαισίου. 
Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς των πάνελ, τόσο μεγαλύτερο το όφελος από έναν ρυθμιστή MPPT.
Ο ρυθμιστής MPPT χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία φόρτισης των μπαταριών, προσφέροντας  μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών του φωτοβολταϊκού συστήματος. 
Έχει πολύ καλή  ποιότητα κατασκευής, Eυδιάκριτη Oθόνη ενδείξεων - Η οθόνη LCD εμφανίζει την κατάσταση του συστήματος και των παραμέτρων  όπως: Χωρητικότητα και ποσοστό φόρτισης των μπαταριών, Παραγωγή τάση V - ένταση Α των φωτοβολταϊκών κ.α.


Κατάλληλο για όλους τους τύπους πάνελ πολυκρυσταλλικού & μονοκρυσταλλικού πυριτίου και cis
Τεχνικά χαρακτηριστικά:


Aυτόματη αναγνώρηση της τάσης - Kαλώδια μέχρι 16mm. - Διαστάσεις 169 x 118 x 83  -  Ένταση εισόδου 20A-520Wp στα 24V (260Wp -12V) -  Βάρος 1 κιλό 12V & 24V - Αυτοκατανάλωση (mA): <10 - Τύπος Προστασίας: IP30


          Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια   

Δεν Συμπεριλαμβάνονται τα καλώδια, οι γέφυρες  και σύνδεσμοι MC4 και οι βάσεις που χρειάζονται για όλο το σύστημα.  Ενδεικτικό κόστος 200€
 Tρόπος και χρόνος Eγκατάστασης 


H Eγκατάσταση μπορεί να γίνει μέσα σε 1-2 ώρες από Ηλεκτρολόγο. 


Δεν χρειάζεται καμία άδεια , δεν χρειάζεται καμία σύνδεση με τη ΔΕΗ, όλα περιλαμβάνονται στο πακέτο για να υπάρχει αυτόνομη Ενέργεια μετά την σύνδεσή του. 


Δεν φορολογούνται τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά !  Μόνο τα διασυνδεδεμένα με τη ΔΕΗ.


*Συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.A.


Ενδεικτικά για 2 μπαταρίες των 200ΑΗ χρειαζόμαστε 1 σύστημα WTBL με κόστος 50€ το οποίο σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν !  


Ισχύει Εργοστασιακή Εγγύηση για όλα τα προϊόντα.ecolutions Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για μικρό σπίτι