Clicky

Tο καλαθι μου 0 τεμάχια: 0,00 €

Τηλ.Κέντρο210.465.5540
ecolutions επικοινωνία

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ΜΟΝΟ πιστοποιημένα & γνήσια προϊόντα συνοδευόμενα με εργοστασιακή εγγύηση

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για "μεγάλο σπίτι"


Αξιολόγιση από ecolutions

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο 1-2 ημέρες

16.000,00 €

Συνοπτική Περιγραφή

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για "μεγάλο σπίτι"

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΟ ΣΠΙΤΙ

Διπλό κλίκ για μεγέθυνση της φωτογραφίας

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΟ ΣΠΙΤΙ

Ετικέτες προϊόντος

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για ένα σπίτι με "μεγάλη" κατανάλωση ρεύματος


Το Χειμώνα μπορεί να καλύψει τις παρακάτω συσκευές: 


10 Λάμπες οικονομίας 7-40W για αρκετές ώρες


2 Τηλεoράσεις 32'-60' για 8-10 ώρες


1 μεγάλο ψυγείο για 24ώρες


2-3 Ώρες Φούρνο


2 Η/Υ για 5-6 ώρες


4-5 Ώρες Air Condition


1 Ηλεκτρική σκούπα 2000watt για 15-20 λεπτά


Πλυντήριο ρούχων 45 Λεπτά 


Πλυντήριο Πιάτων 45 Λεπτά


Μικροσυσκευές όπως καφετιέρα, ξυριστική μηχανή, Ηλεκτρικό σκουπάκι κλπ. 


Περισσέυουν και 2500Watt  για οποιαδήποτε άλλη συσκευή ! 


 
Η μελέτη και η κάλυψη των απαιτήσεων για ηλεκτρικό ρεύμα έγινε σύμφωνα με μια χειμωνιάτικη μέρα και οι μπαταρίες του συστήματος να μήν πέφτουν κάτω από το 50%. Τους καλοκαιρινούς μήνες η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη και μπορεί να καλύψει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος,.


Δείτε παρακάτω μερικούς από τους λόγους που σας προτείνουμε να εμπιστευτείτε το συγκεκριμένο σύστημα. 


1. Μεγαλύτερη αυτονομία κατα τους Χειμωνιάτικους Μήνες και περισσότερα χρόνια αντοχής !  


H μπαταρίες είναι 2V Επώνυμες - Ευρωπαϊκές με τους περισσότερους κύκλους από οποιοδήποτε άλλο τύπο μπαταρίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να έχετε αυτονομία ρεύματος ακόμη και μέχρι  5 ημέρες!!!!  χωρίς καμία ηλιοφάνεια,  όπου σε σχέση με τις 12V GEL  αναλογικά θα μας έδινε  εώς 2,5 ημέρες αυτονομία και οι απλές Μολύβδου 1,5 σχεδόν ημέρα . Ωστόσο με τις "οικονομικές" ή μή επώνυμες ή κινέζικες μπαταρίες που έχουν χαμηλότερη τιμή... μέσα σε 2-4 χρόνια θα χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε και να τις ξαναπληρώσετε....έτσι σε βάθος χρόνου μας συμφέρει να εγκαταστήσουμε εξ'αρχής καλής ποιότητας μπαταρίες. Οι συγκεκριμένες μας δίνουν 3500 κύκλους στο 50% εκφόρτισης !!!! Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε απόλυτη αυτονομία ακόμη και με μέρες χωρίς καμία ηλιοφάνεια,  αλλά και διάρκεια ζωής των μπαταριών για πάρα πολλά χρόνια, αναφορικά ο κατασκευαστής μας δίνει σε  floating service τα 20 χρόνια!


2. Ο Victron Inverter (multiplus και όχι phoenix που είναι οικονομικότερος) που συμπεριλαμβάνετε στο σύστημα τον καθιστά από τους καλύτερους στην Ευρωπαϊκή αγορά!  Με απόλυτη αξιοπιστία, ακόμη ύστερα και από χρόνια λειτουργίας τους ,  θα μας εξασφαλίσει τις ίδιες δυνατότητες. Το μοντέλο Multiplus ειναι ακριβότερο, αλλά εξασφαλίζουμε την περίπτωση να προσθέσουμε ακόμη έναν ίδιο Inverter στο μέλλον φτάνοντας στα 10.000VA,  από 5.000VA. Επίσης εξασφαλίζουμε την σύνδεση με γεννήτρια για την περίπτωση που δεν θα μας είναι επαρκής οι μπαταρίες το χειμώνα. Έτσι έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με γεννήτρια και αυτόματα να φορτίζει η γεννήτρια τις μπαταρίες μας αλλά παράλληλα  να τροφοδοτείτε  και ο χώρος μας όση ώρα φορτίζουν οι μπαταρίες μας. Ωστόσο μόνο το μοντέλο Multiplus εχει και UPS  ενσωματωμένο για την φόρτιση μικροσυσκευών ή κάποιας λάμπας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 


3. Τα Φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp πλέον τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή ! 25 Χρόνια εγγύηση, δοκιμασμένα χρόνια σε εγκαταστάσεις με άριστη απόδοση ακόμα και τους Χειμερινούς μήνες και χωρίς κανένα πρόβλημα ύστερα από χαλάζι. 16 πάνελ απόδοσης 4000watt την ώρα σε μια μέρα με ηλιοφάνεια, σε μέρες με μικρή ηλιοφάνεια κυρίως κατα τους χειμερινούς μήνες η απόδοση πέφτει περίπου στα 2000-2500watt/ώρα ! 
Περιγραφή του Αυτόνομου Συστήματος


Έτοιμο αυτόνομο  σύστημα φωτοβολταϊκών ,  ενέργεια την οποία μπορείτε να καταναλώσετε για όλες τις συσκευές. Mε εγγύηση 25 χρόνων για το 85% της απόδοσής του. Tο αυτόνομο σύστημα αποτελείτε από τα πιό αξιόπιστα προϊόντα στην Ευρώπη,  με Ευρωπαϊκή προέλευση και εργαστασιακή εγγύηση.Έτσι αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση για κάθε σπίτι 


Iδανικό σύστημα για κύρια κατοικία  χωρίς καμία σύνδεση με τη ΔEH, αφού το συγκεκριμένο αυτόνομο σύστημα είναι  πάρα πολύ ισχυρό,αλλά είναι και επεκτάσιμο για περισσότερη ενέργεια.  Το το σύστημα μπορεί να επεκταθεί  με περισσότερα πάνελ ή/και μπαταρίες αλλά ακόμη και με ανεμογεννήτρια, για καλύτερη απόδοση τον χειμώνα . 


To αυτόνομο σύστημα περιλαμβάνει :  
sharp panel


16 Φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp με συνολική ισχύ 4000watt/ώρα!


Mε εγγύηση 25 χρόνων για το 85% της λειτουργίας τους !  Τα πάνελ έχουν την πιστοποίηση IEC/EN 61215 & EC/ EN 61730, CE, ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004. Είναι από τα καλύτερα  και πιό δημοφιλή φωτοβολταϊκά πάνελ πολύ υψηλής ισχύοςεξασφαλίζουν μεγάλη απόδοση ακόμη και σε συνθήκες με χαμηλή ηλιοφάνεια όπως το χειμώνα ή σε περιοχές στη βόρεια Ελλάδα. Έχει άριστης ποιότητας τζάμι  για αυξημένη αντοχή στο χρόνο αλλά και στο χαλάζι, έτσι τα κατατάσουν στην κορυφαία επιλογή για φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.


Με γυαλί Anti-Reflex για μεγαλύτερη απορρόφηση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη απόδοση. Θετική απόκλιση ισχύος και παράγουν έως και 5% περισσότερη ενέργεια, πάνω από 260Wp πραγματική απόδοση Πλήρη κάλυψη από την υγρασία-χαλάζι.


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ισχύς 245 Watt/p -Τάση Vmp 30,8 V - Ένταση Imp 8 A - Διαστάσεις 165,2 x 99,4 x 4,5 mm -Βάρος 19 κιλά


   Εγγύηση: 10 έτη Χώρα προέλευσης: Γερμανία      
ultracell battery


Συσσωρευτές 2v με Διάρκεια ζωής πάνω από 20 έτη (floating service).


3500 κύκλους στο 50% εκφόρτισης !


Πάρα πολύ μεγάλη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις με αυτονομία που φτάνει ως και 5 ημέρες στους χειμωνιάτικους μήνες !


Οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι κατασκευασμένες για εφαρμογές σε φωτοβολταϊκά συστήματα, που λειτουργούν σε  βαθιά εκφόρτιση ,έτσι αντέχουν για πολλά χρόνια σωστής λειτουργίας και αντοχής. Η καλύτερη επιλογή-τεχνολογία που υπάρχει για φωτοβολταϊκά συστήματα!


Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια. - Χώρα προέλευσης: Αγγλία    
   


victron1 inverter καθαρού ημίτονου 5000VA. Απο τους καλύτερους & πιο αξιόπιστους inverter στην Ευρωπαϊκή αγορά!


 Καθαρού ημιτόνου. Προστασία αντίστροφης σύνδεσης. Προστασία βραχυκυκλώματος . Προστασία υπερφόρτωσης. Μοναδικό χαρακτηριστικό PowerAssist: Με τεχνολογία MultiPlus που αποτρέπει την υπερφόρτωση .Έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με γεννήτρια για την αυτόματη φόρτιση των μπαταριών αλλά και την τροφοδοσία του σπιτιού. Επίσης έχει τη δυνατότητα, μέσω θύρας ethernet, να συνδεθεί με υπολογιστή για να έχουμε σε έλεγχο την κατάσταση του συστήματος.


Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια   -   Χώρα Προέλευσης : Ολλανδία.    
ρυθμιστής victron


2 Ρυθμιστές Φόρτισης  (MPPT)  70Α 2000W στα 24V


Ένας από τους καλύτερους ρυθμιστές φόρτισης με πολύ μεγάλη ισχύ αυτόματης ρύθμισης: 1000W στα 12V - 2000W στα 24V - 3000W στα 36V και 4000W στα 48V.  Αυξημένη απόδοση 30% από τους απλούς ρυθμιστές PWM και 10% αυξημένη απόδοση από άλλους MPPT


*Ειδικά στην περίπτωση συννεφιασμένου ουρανού. Χαρακτηριστικά: *Τρόπος Λειτουργίας MPPT  *Τάση Συστήματος 12/24/48 V *Μέγιστη Τάση Φ/Β Στοιχειοσειρών (Voc) 150 V *Ονομαστική Ένταση 70 Α *Μέγιστη Ισχύς Φ/Β Στοιχειοσειρών (Wp) 12V: 1000W / 24V: 2000W / 36V: 3000W / 48V: 4000W Maximum PV Εξαιρετική απόδοση ! Αυξάνει το ρεύμα φόρτισης μέχρι και 30% σε σύγκριση με έναν Ψηφιακό Ρυθμιστή Φόρτισης PWM. Αποθηκευμένες ρυθμίσεις φόρτισης για οχτώ τύπους συσσωρευτών και δύο επιπλέον εξισωτικές ρυθμίσεις συσσωρευτών. Απομακρυσμένος αισθητήρας θερμοκρασίας. Σε περίπτωση χαμηλής τάσης στις μπαταρίες αποσυνδέει την τάση εξόδου. Προστασία από βραχυκύκλωμα Προστασία έναντι υπέρ-εντάσεων. Προστασία έναντι ανάστροφης πολικότητας των ηλιακών συλλεκτών και / ή μπαταρίας. Ευανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη με 2 πολυ βασικά χαρακτηριστικά: Ένδειξη για το πόση ενέργεια έχει απομείνει στις μπαταρίες μας, αλλά και πόσα  watt μας δίνουν στιγμιαία τα πάνελ!!! έτσι δεν χρειαζόμαστε επιπλέον συσκευή για αυτά τα 2 χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα σε κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα ! 


          Εργοστασιακή Εγγύηση 2 Χρόνια   -   Χώρα Προέλευσης : Ολλανδία.  

Συμπεριλαμβάνονται οι βάσεις για τα 16 Πάνελ. Οι βάσεις μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε ταράτσα(επίπεδο) είτε σε κεραμοσκεπή


Συμπεριλαμβάνετε  το καλώδιο για όλο το σύστημα. Συμπεριλαμβάνονται οι σύνδεσμοι MC4  και οι  Γέφυρες για τις μπαταρίες. Συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η μελέτη στο χώρο σας για όλη την Ελλάδα. Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά. 
Tρόπος και χρόνος Eγκατάστασης 


Χρόνος εγκατάστασης 1-2 ημέρες. 


Δεν χρειάζεται καμία άδεια , δεν χρειάζεται καμία σύνδεση με τη ΔΕΗ, όλα περιλαμβάνονται στο πακέτο για να υπάρχει αυτόνομη Ενέργεια μετά την σύνδεσή του.


Δεν φορολογούνται τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά !  Μόνο τα διασυνδεδεμένα με τη ΔΕΗ


*Συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.A.


 ecolutions Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό σύστημα για "μεγάλο σπίτι"